Ons Team

Tandartsen

Msc. A. Anegroaei

BIG: 19921963502

Drs. H.J. Haarsma

BIG: 89021288602

Drs. G. Marska

Grazyna Marska is naast algemeen tandarts ook tandarts voor orthodontie en kindertandarts. Zij onderscheidt zich door het gebruik van de meest moderne materialen met als enig doel om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken! U kunt hierbij denken aan het gebruik van een laser, computergestuurde verdoving en het gebruik van een microscoop. Door het veelvuldig volgen van cursussen houdt ze haar kennis op een hoog niveau zodat het comfort én de veiligheid voor u als patiënt altijd uitstekend voor elkaar zijn! Ook is tandarts Marska aangesloten bij diverse brancheverenigingen zoals de NVvK, ANT, en VTVO.

BIG Regnr: 39909259502

Drs. J.S. Owsiejko

Jurek Owsiejko is tandarts, tandprotheticus en de eigenaar van praktijk tandheelkunde de Loten. Sinds 2004 is hij tandarts in Sneek en gevestigd op de huidige locatie. Hij staat geregistreerd bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT) en biologische tandarts.
Door zijn opleiding als tandtechnicus en opgebouwde ervaring als tandarts ligt zijn bijzondere interesse in de prothetiek en algemene tandheelkunde. Daarnaast is Jurek veel bezig met cursussen en behandelen met behulp van onze speciale tandheelkundige laser. Een goede mix van gefundeerde ervaring met de nieuwste technieken.

BIG: 29023173502

Msc. R.H. Owsiejko

Robert is in 2015 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Sinds 2019 is hij werkzaam als tandarts in Sneek.
Na zijn opleiding heeft hij meerdere nascholingscursussen gevolgd bij onder andere CIDE, academie voor reconstructieve tandheelkunde en ACTA-DE. Hij staat geregistreerd bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT).U kunt bij hem terecht voor uitgebreide behandelplannen, kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen en esthetische tandheelkunde. Hij houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde te volgen, zoals de digitale workflow en de nieuwste adhesieve technieken. Naast deze technische vaardigheden is Robert vriendelijk, communicatief en geduldig.

BIG Regnr: 19920464102

Msc. A. Pajor

BIG: 9926776102

Drs. C. Rokas

BIG: 19912528102

Mondzorgkundigen

Mevr. E.M. de Jong – mondhygiëniste

Mevr. D. Huitema – preventie assistente

Mevr. G. van der Hoop – preventie assistente

Tandprothetiek

Mevr. L. Orlos – tandprotheticus

Tandarts assistentes

Mevr. S. Mujkic – assistente

Mevr. D. Huitema – assistente

Mevr. G. van der Hoop – assistente

Ondersteunend personeel

Mevr. A. Visser – baliemedewerkster

Mevr. N. Rondaan – baliemedewerkster + tandartsassistente

Dhr. P. Oeloff – praktijkmanager