Ons Team

Tandartsen

Drs. J.S. Owsiejko

Jurek Owsiejko is naast tandarts ook de eigenaar van praktijk tandheelkunde de Loten. Sinds 2001 is hij tandarts in Sneek en sinds 2004 gevestigd op de huidige locatie.

Hij staat geregistreerd bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT) en biologische tandarts.
Door zijn opleiding als tandtechnicus en opgebouwde ervaring als tandarts ligt zijn bijzondere interesse in de prothetiek en algemene tandheelkunde. Daarnaast is Jurek veel bezig met cursussen en behandelen met behulp van onze speciale tandheelkundige laser. Een goede mix van gefundeerde ervaring met de nieuwste technieken.

BIG: 29023173502

Msc. A. Anegroaei

Alex Anegroaei is sinds 2017 werkzaam als tandarts,  in de algemene tandheelkundepraktijk “De Loten“ in Sneek.

Alex heeft in Roemenië tandheelkunde gestudeerd aan de University of Medicine and Pharmacy Grigore T.Popa; deze studie is een in Nederland erkende tandartsenopleiding.

” Het uitoefenen van mijn vak als tandarts en daarbij het streven om altijd, kwalitatief, goed werk te leveren,  geeft mij veel voldoening. Hierdoor kunnen zowel de patiënt als ik, met een goed gevoel naar huis. “

BIG: 19921963502

Drs. G. Marska

Grazyna Marska is naast algemeen tandarts ook tandarts voor orthodontie en kindertandarts.

Zij onderscheidt zich door het gebruik van de meest moderne materialen met als enig doel om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken! U kunt hierbij denken aan het gebruik van een laser, computergestuurde verdoving en het gebruik van een microscoop. Door het veelvuldig volgen van cursussen houdt ze haar kennis op een hoog niveau zodat het comfort én de veiligheid voor u als patiënt altijd uitstekend voor elkaar zijn! Ook is tandarts Marska aangesloten bij diverse brancheverenigingen zoals de NVvK, KNMT, IAPD en VTVO.

BIG Regnr: 39909259502

Msc. A. Pajor – Straatsma

Tandarts Pajor – Straatsma heeft tandheelkunde gestudeerd aan de Poznan Medicaal University.

Na haar opleiding in Polen heeft Tandarts A. Pajor – Straatsma haar bevoegdheid om tandarts te mogen zijn in Nederland gehaald. Hierna is zij gelijk zelfstandig aan het werk gegaan in onze praktijk. Haar opgedane kennis en moderne inzichten op het gebied van tandheelkunde gebruikt ze in de dagelijkse praktijk. Ze heeft passie voor digitale tandheelkunde en daarom gebruikt ze vaak de nieuwste scan technologie tijdens haar werkzaamheden.
Daarnaast werkt ze graag met kinderen en bevordert ze pijnloze behandelingen zoals kroontjes. Ze gelooft dat het melkgebit even belangrijk is als het blijvend gebit en neemt de tijd om alles goed uit te leggen aan de jongste patiënten.
Tandarts Pajor – Straatsma neemt graag deel aan verschillende cursussen en congressen om haar kennis up to date te houden en is lid het KNMT en KRT.

BIG: 9926776102

Drs. C. Rokas

Tandarts Rokas is een zeer ervaren, warme en vriendelijke tandarts met Griekse roots. Hier heeft hij ook zijn opleiding gehaald. Daarna heeft hij z’n kennis up to date gehouden door het constant blijven volgen van de relevante cursussen en opleidingen. Hij is van alle markten thuis en heeft een speciale interesse in prothetiek. Mocht u op zoek zijn naar een passende prothese bent u bij hem zeker aan het goede adres.

BIG: 19912528102

Orthodontisch team

Drs. H.J. Haarsma – tandarts voor orthodontie

BIG: 89021288602

Mevr. C. Rutjes – ortho-assistente

Mondhygiëne en preventie team

Mevr. E.M. de Jong – mondhygiëniste

Na haar 4-jarige studie in Groningen voor mondhygiëniste, werkt ze nu al weer sinds 2007, met veel plezier, als mondhygiëniste in de algemene tandheelkundige praktijk “De Loten” in Sneek.

Hierbij vindt ze het belangrijk dat de patiënten, in de behandelstoel, zich op hun gemak voelen.  Het is daarbij haar streven om, uiteraard in samenwerking met haar collega behandelaars, het gebit van de patiënten in een zo goed mogelijke conditie te brengen en het uiteraard zo te houden. Verder heeft het werken met kinderen haar interesse.

“Vaak moet ik hierbij, i.v.m. angst voor de tandarts, anticiperend te werk gaan. Mijn ervaring hierbij is dat door stapsgewijs te werken vaak deze angst verdwijnt en het wederzijdse vertrouwen toeneemt.”

Mevr. D. Huitema – preventie-assistente en tandartsassistente

Sinds mei 2005 werkt Doortje bij Tandheelkunde de Loten. In 2011 heeft ze de cursus tot preventie-assistente succesvol afgerond.

“Voor mij is het belangrijk dat de patiënten tevreden en met een glimlach de praktijk verlaten.”

Mevr. G. van der Hoop – preventie-assistente en tandartsassistente

Gerda werkt hier vanaf september 2004. Ze heeft het goed naar haar zin. Sinds 2010 is Gerda ook werkzaam als preventie-assistente.

“Mijn tandheelkunde carrière begon in maart 1971 bij een algemene praktijk in Heerde, daarna maakte ik de overstap naar de schooltandverzorging in Apeldoorn. Vanaf 1979 tot 2004 was ik werkzaam in een algemene praktijk in Apeldoorn als receptioniste en preventie-assistente.”

Door verhuizing naar Friesland kwam Gerda uiteindelijk bij de Loten terecht.

Tandprothetiek

Mevr. L. Orlos – tandtechnisch medewerkster

Lucy heeft een medische beroepsopleiding gevolgd in Warschau van 1985 tot 1987. Ze heeft haar diploma behaald en is afgestudeerd als Tandtechnicus.

“Vanaf 4 mei 2009 ben ik werkzaam als tandtechnicus in Tandartspraktijk de Loten in Sneek. Daarnaast ben ik ook werkzaam in de praktijk in Noordwolde.
Dit werk geeft mij veel voldoening.”

Tandarts assistentes

Mevr. G. de Jong

In 2007 is Grietje, samen met haar collega, team de Loten komen versterken, nadat tandarts Owsiejko de praktijk van haar voormalig werkgever heeft overgenomen.

“Vanaf april 1990 ben ik met veel plezier werkzaam als all-round tandartsassistente.
Mijn opleiding  MDGO-AG- TA (assistente gezondheidszorg tandartsassistente 1987-1990) heb ik voltooid aan de Zwettepoort in Leeuwarden.”

Mevr. S. Mujkic

Mevr. P. de Haan

Hallo! Mijn naam is Patricia en ik haal enorm veel voldoening uit het werken met mensen en vooral met patiënten. Als ervaren tandartsassistente heb ik de juiste balans gevonden tussen het leveren van uitstekende zorg en het proactief sturen op een efficiënte dagindeling.

Met haar positieve en vrolijke persoonlijkheid tovert Patricia een glimlach op het gezicht van haar patiënten en collega’s. Ze is een echte teamplayer en wil zich graag verder ontwikkelen in de tandheelkunde.

Ondersteunend personeel

Mevr. A. Visser – baliemedewerkster

Mevr. N. Rondaan – baliemedewerkster + tandartsassistente

Dhr. P. Oeloff – praktijkmanager

Mevr. M.J. Owsiejko – social media en webpagina + mondhygiëniste in opleiding

Matylda is nog druk bezig met haar studie tot mondhygiëniste in Groningen. Ze zit nu in het tweede leerjaar en doet haar werk met precisie en plezier.

Naast haar studie, werkt ze op kantoor aan de website en plaatst ze berichten op social media namens de praktijk. Ook assisteert ze soms de tandarts als tandartsassistente.

“Ik vond van jongs af aan de tandheelkunde al een interessant vakgebied. Ik heb mijn havo afgerond en vervolgens ook mijn vwo. Voor de decentrale selectie van Tandheelkunde in Groningen was ik helaas uitgeloot. Ik heb gelukkig wel een plekje kunnen bemachtigen bij Mondzorgkunde, ook in Groningen. Mijn doel blijft echter tandarts worden. Ik zal daar altijd naar blijven streven.”