Team

Drs. Jurek Owsiejko

Jurek Owsiejko is de eigenaar van praktijk tandheelkunde de Loten. Sinds 2004 is hij gevestigd op de huidige locatie.
Hij staat geregistreerd bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT) en biologische tandarts.
Door zijn opleiding als tandtechnicus en opgebouwde ervaring als tandarts ligt zijn bijzondere interesse in de prothetiek en algemene tandheelkunde. Daarnaast is Jurek veel bezig met cursussen en behandelen met behulp van onze speciale tandheelkundige laser. Een goede mix van gefundeerde ervaring met de nieuwste technieken.

BIG Regnr: 29023173502

Drs. Grazyna Marska

Tandarts Marska is naast algemeen tandarts ook tandarts voor orthodontie en kindertandarts. Zij onderscheidt zich door het gebruik van de meest moderne materialen met als enig doel om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken! U kunt hierbij denken aan het gebruik van een laser, computergestuurde verdoving en het gebruik van een microscoop. Door het veelvuldig volgen van cursussen houdt ze haar kennis op een hoog niveau zodat het comfort én de veiligheid voor u als patiënt altijd uitstekend voor elkaar zijn! Ook is tandarts Marska aangesloten bij diverse brancheverenigingen zoals de NVvK, ANT, en VTVO.

BIG Regnr: 39909259502

Msc. Robert Owsiejko

Robert is in 2015 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Sindsdien is hij full-time werkzaam als tandarts geweest.
Na zijn opleiding heeft hij meerdere nascholingscursussen gevolgd bij onder andere CIDE, academie voor reconstructieve tandheelkunde en ACTA-DE. Hij staat geregistreerd bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT).U kunt bij hem terecht voor uitgebreide behandelplannen, kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen en esthetische tandheelkunde. Hij houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde te volgen, zoals de digitale workflow en de nieuwste adhesieve technieken. Naast deze technische vaardigheden is Robert vriendelijk, kalm en kan hij goed omgaan met mensen met angst voor de tandheelkundige behandeling.

BIG Regnr: 19920464102

 

– Drs. C. Rokas, BIG Regnr: 19912528102

– Mevr. A. Pajor Msc, BIG Regnr: 9926776102

– Drs. H.J. Haarsma, BIG Regnr: 89021288602, tandarts voor orthodontie

Mondhygiëniste:

– Mevr. E.M. de Jong

Preventieassistentes:

– Mevr. D. Huitema

– Mevr. G. van der Hoop

Tandartsassistentes:

– Mevr. G. de Jong

– Mevr. N. Rondaan

– Mevr. S. Mujkic

– Mevr. A. Abdulrahman (junior assistente)

Baliemedewerksters:

– Mevr. A. Visser

– Mevr. N. Rondaan

Praktijkmanager:

– Dhr. P. Oeloff

Tandtechnisch laboratorium DentalTeq:

– Mevr. L. Orlos