Ons Team

Tandartsen

Msc. A. Anegroaei

Alex Anegroaei is sinds 2017 werkzaam als tandarts,  in de algemene tandheelkundepraktijk “De Loten“ in Sneek.

Alex heeft in Roemenië tandheelkunde gestudeerd aan de University of Medicine and Pharmacy Grigore T.Popa; deze studie is een in Nederland erkende tandartsenopleiding.

” Het uitoefenen van mijn vak als tandarts en daarbij het streven om altijd, kwalitatief, goed werk te leveren,  geeft mij veel voldoening. Hierdoor kunnen zowel de patiënt als ik, met een goed gevoel naar huis. “

BIG: 19921963502

Drs. G. Marska

Grazyna Marska is naast algemeen tandarts ook tandarts voor orthodontie en kindertandarts.

Zij onderscheidt zich door het gebruik van de meest moderne materialen met als enig doel om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken! U kunt hierbij denken aan het gebruik van een laser, computergestuurde verdoving en het gebruik van een microscoop. Door het veelvuldig volgen van cursussen houdt ze haar kennis op een hoog niveau zodat het comfort én de veiligheid voor u als patiënt altijd uitstekend voor elkaar zijn! Ook is tandarts Marska aangesloten bij diverse brancheverenigingen zoals de NVvK, ANT, en VTVO.

BIG Regnr: 39909259502

Drs. J.S. Owsiejko

Jurek Owsiejko is tandarts, tandprotheticus en de eigenaar van praktijk tandheelkunde de Loten. Sinds 2004 is hij tandarts in Sneek en gevestigd op de huidige locatie.

Hij staat geregistreerd bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT) en biologische tandarts.
Door zijn opleiding als tandtechnicus en opgebouwde ervaring als tandarts ligt zijn bijzondere interesse in de prothetiek en algemene tandheelkunde. Daarnaast is Jurek veel bezig met cursussen en behandelen met behulp van onze speciale tandheelkundige laser. Een goede mix van gefundeerde ervaring met de nieuwste technieken.

BIG: 29023173502

Msc. R.H. Owsiejko

Robert is in 2015 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Sinds 2019 is hij werkzaam als tandarts in Sneek.

Na zijn opleiding heeft hij meerdere nascholingscursussen gevolgd bij onder andere CIDE, academie voor reconstructieve tandheelkunde en ACTA-DE. Hij staat geregistreerd bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT).U kunt bij hem terecht voor uitgebreide behandelplannen, kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen en esthetische tandheelkunde. Hij houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde te volgen, zoals de digitale workflow en de nieuwste adhesieve technieken. Naast deze technische vaardigheden is Robert vriendelijk, communicatief en geduldig.

BIG Regnr: 19920464102

Msc. A. Pajor

BIG: 9926776102

Drs. C. Rokas

BIG: 19912528102

Drs. H.J. Haarsma

BIG: 89021288602

Mondhygiënste en preventie team

Mevr. E.M. de Jong – mondhygiëniste

Na mijn, 4-jarige, studie in Groningen, voor mondhygiëniste werk ik nu al weer sinds 2007, met veel plezier, als mondhygiëniste in de algemene tandheelkundige praktijk “De Loten” in Sneek.

Hierbij vind ik het belangrijk dat de patiënten, in de behandelstoel, zich op hun gemak voelen.  Het is daarbij mijn streven om, uiteraard in samenwerking met mijn collega behandelaars, het gebit van de patiënten in een zo goed mogelijke conditie te brengen en het uiteraard zo te houden. Verder heeft het werken met kinderen mijn interesse.

Vaak moet ik hierbij, i.v.m. angst voor de tandarts, anticiperend te werk gaan. Mijn ervaring hierbij is dat door stapsgewijs te werken vaak deze angst verdwijnt en het wederzijdse vertrouwen toeneemt.  

Mevr. D. Huitema – preventie assistente

Mevr. G. van der Hoop – preventie assistente

Tandprothetiek

Mevr. L. Orlos – tandprotheticus

Tandarts assistentes

Mevr. S. Mujkic – assistente

Mevr. D. Huitema – assistente

Mevr. G. van der Hoop – assistente

Ondersteunend personeel

Mevr. A. Visser – baliemedewerkster

Mevr. N. Rondaan – baliemedewerkster + tandartsassistente

Dhr. P. Oeloff – praktijkmanager